GOUDA
Een (Veni Vidi Vici=latijns) T-shirt kijk hier ook naar de andere variaties Tshirts. Klik hier om het (Veni Vidi Vici) T-shirt te bestellen!Gouda

Leuke handdoek, badlaken of strandlaken als plak kaas. Leuke souvenir uit Nederland. Holland is bekend om zijn kaas, Gouda de kaasstad. Deze handdoek bad- of strandlaken als kaas is een leuk aandenken aan Gouda of souvenir uit Nederland. Leuke tip is om op het zandstrand een grote boterham te tekenen, waar je deze plakken kaas oplegt. De kaashanddoek heeft een formaat van 50 x 100 cm, het badlaken heeft een formaat van 70 x 140 cm en het strandlaken heeft een formaat van 100 x 180 cm. Deze kaashanddoeken zijn een leuke souvenir of aandenken aan Nederland en Gouda.
Klik hier voor de prijzen en te bestellen!


Souvenir of aandenken aan GoudaEen leuk T-shirt met Veni Vidi Vici Gouda. Veni Vidi Vici is Latijns en betekent "Ik kwam, zag en overwon". Het T-shirt van Gouda is van 100% katoen. Naast het T-shirt van Gouda hebben ook een leuke souvenir van Gouda in de vorm van een handdoek of badlaken.
De handdoek of het badlaken van Gouda is bedrukt met de kaart van Nederland en de plaats Gouda. Met een rode punt is de locatie van Gouda aangegeven. Dit oerhollandse ontwerp is een leuke souvenir of aandenken aan Gouda.
De handdoek heeft een formaat van 50 bij 100 cm en het badlaken heeft een formaat van 70 bij 140 cm. Het materiaal is van goede kwaliteit badstof en 100% katoen.

Kijk hier voor meer souvenirs!Wij leveren leuke souvenirs voor alle plaatsen, steden en dorpen; Wij leveren bijvoorbeeld deze (Veni Vidi Vici) T-shirts: Afferden, Meppel, Almere, Dronten, Lelystad, Zeewolde, Leeuwarden, Joure, Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling, Sneek, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Ede, Elburg, Harderwijk, Hengelo, Nijkerk, Nijmegen, Oosterbeek, Nunspeet, Putten, Renkum, Rozendaal, Twello, Varsseveld, Wageningen, Wapenveld, Wijchen, Winterswijk, Zevenaar, Zutphen, Delfzijl, Groningen,Veendam, Winschoten, Epen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Valkenburg, Venlo, Venray, Sittard, Bergen op zoom, Breda, Helmond, Roosendaal, Tilburg, 's-hertogenbosch, Valkenswaard, Veldhoven, Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Texel, Den helder, Hilversum, Hippolytushoef, Schiphol, S-graveland, Volendam, Zaandam, Zandvoort, Almelo, Deventer, Raalte, Rijssen, Slagharen, Staphorst, Zwolle, Soest, Utrecht, Veenendaal, Renesse, Vlissingen, Dordrecht, Gouda, Delft, Rotterdam, Schiedam, 's-gravenhage, Den haag, Scheveningen, Vlaardingen, IJmuiden en ook leuke andere souvenirs


Ook leuke souvenir van Holland of de kaasmarkt in Alkmaar, 20+ kaas, 30+ kaas, 48+ kaas, 50+ kaas, Oude kaas, Jonge kaas en Belegen kaas.Handdoek met naam

Een handdoek met naam bestellen, op de handdoek kan elke naam geborduurt worden, handdoek met plaatsnaam. De handdoek met naam is in verschillende lettertypes te verkrijgen. Kijk hier voor de prijzen, de kleuren om de handdoek met naam te bestellen.
Vlissingen
Rotterdam