ALKMAAR
Handdoeken

Leuke handdoeken, badhanddoeken of strandlakens als plak kaas. Eventueel met een muis erbij. Klik hiervoor de verschillende kazen.


Een leuk T-shirt met Veni Vidi Vici Alkmaar. Veni Vidi Vici is Latijns en betekent "Ik kwam, zag en overwon". Het T-shirt van Alkmaar is van 100% katoen.Naast het T-shirt van Alkmaar hebben ook een leuke souvenir van Alkmaar in de vorm van een handdoek of badlaken.
De handdoek of het badlaken van Alkmaar is bedrukt met de kaart van Nederland en de plaats Alkmaar. Met een rode punt is de locatie van Alkmaar aangegeven. Dit oerhollandse ontwerp is een leuke souvenir of aandenken aan Alkmaar.
De handdoek heeft een formaat van 50 bij 100 cm en het badlaken heeft een formaat van 70 bij 140 cm. Het materiaal is van goede kwaliteit badstof en 100% katoen.

Kijk hier voor meer souvenirs!


Kaasmarkt Alkmaar

Leuke handdoek, badlaken of strandlaken als plak kaas. Leuke souvenir uit Nederland. Holland is bekend om zijn kaas, kijk naar de kaasmarkt in Alkmaar. Deze handdoek bad- of strandlaken als kaas is een leuk aandenken aan de kaasmarkt in Alkmaar of souvenir uit Nederland. Leuke tip is om op het zandstrand een grote boterham te tekenen, waar je deze plakken kaas oplegt. De kaashanddoek heeft een formaat van 50 x 100 cm, het badlaken heeft een formaat van 70 x 140 cm en het strandlaken heeft een formaat van 100 x 180 cm. Deze kaashanddoeken zijn een leuke souvenir of aandenken aan Nederland, ook al ben je niet op de kaasmarkt in Alkmaar geweest.

Klik hier voor de prijzen en te bestellen!


Wij leveren leuke souvenirs voor alle plaatsen, steden en dorpen; Wij leveren bijvoorbeeld deze (Veni Vidi Vici) T-shirts: Afferden, Meppel, Almere, Dronten, Lelystad, Zeewolde, Leeuwarden, Joure, Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling, Sneek, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Doetinchem, Ede, Elburg, Harderwijk, Hengelo, Nijkerk, Nijmegen, Oosterbeek, Nunspeet, Putten, Renkum, Rozendaal, Twello, Varsseveld, Wageningen, Wapenveld, Wijchen, Winterswijk, Zevenaar, Zutphen, Delfzijl, Groningen,Veendam, Winschoten, Epen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Valkenburg, Venlo, Venray, Sittard, Bergen op zoom, Breda, Helmond, Roosendaal, Tilburg, 's-hertogenbosch, Valkenswaard, Veldhoven, Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Texel, Den helder, Hilversum, Hippolytushoef, Schiphol, S-graveland, Volendam, Zaandam, Zandvoort, Almelo, Deventer, Raalte, Rijssen, Slagharen, Staphorst, Zwolle, Soest, Utrecht, Veenendaal, Renesse, Vlissingen, Dordrecht, Gouda, Delft, Rotterdam, Schiedam, 's-gravenhage, Den haag, Scheveningen, Vlaardingen, IJmuiden en ook leuke andere souvenirs


Ook leuke souvenir van Holland of de kaasmarkt in Alkmaar, 20+ kaas, 30+ kaas, 48+ kaas, 50+ kaas, Oude kaas, Jonge kaas en Belegen kaas.Handdoek met naam

Een handdoek met naam bestellen, op de handdoek kan elke naam geborduurt worden, handdoek met plaatsnaam. De handdoek met naam is in verschillende lettertypes te verkrijgen. Kijk hier voor de prijzen, de kleuren om de handdoek met naam te bestellen.
Afferden
Almelo